Even voorstellen

Hallo! Wat leuk dat je er bent!

 

 

Mijn naam is Germaine Veekens; het gezicht achter Bijoux Germaine.

In 1994 kwam ik ter wereld en samen met mijn ouders woon ik in Oeffelt, een klein dorpje in Noord-Brabant.

Als kind zijnde vond ik het al heerlijk om met kraaltjes bezig te zijn. Vooral het ‘friemelwerk’ was aan mij besteed. Toen ik als 16-jarige de kans kreeg om in een sieradenwinkeltje te gaan werken, liet ik deze natuurlijk niet aan me voorbij gaan. Ik heb hier zo’n twee jaar gewerkt en hielp mee in de winkel en met workshops. De liefde voor kralen was er meteen weer en ik vond het sieraden maken dan ook een mooie bezigheid. Omdat ik erg druk was met mijn studie, was er alleen helaas niet veel tijd meer over om met kralen bezig te zijn.

Na een voor mij persoonlijk erg zware tijd, heb ik het sieraden maken weer opgepakt. Ik ben me gaan verdiepen in verschillende technieken en andere materialen, zodat ik mijn eigen stijl kon gaan ontwerpen.
Zelf heb ik erg dunne polsen, wat het moeilijk maakt om in een winkel te slagen voor leuke sieraden. Ik deed er vooral veel inspiratie op om vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat sieraden goed passen en lekker dragen.

Toen ik met mijn sieraden op een kleine hobbybeurs stond, kwam er de vraag of ik ook een website had. Die had ik nog niet en ik bedacht me dat dat de volgende stap zou gaan worden.

Wat ik zelf erg belangrijk vind en waardeer, is persoonlijke service. Dit probeer ik dan ook te geven aan mijn klanten. Heb je een vraag, zie je iets leuks maar twijfel je over de kleur, de maat, wil je liever een andere bedel; neem gerust (vrijblijvend) contact met me op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ook voor sieraden op verzoek ben je bij mij aan het juiste adres. In overleg is heel veel mogelijk.

Bijoux Germaine staat voor kwaliteit en details. Een nette afwerking en toegevoegde kleine details aan een sieraad maakt die armband of ketting nét even anders.

Elk sieraad maak ik met de hand en in beperkte oplage. Zo heb je altijd een uniek en origineel exemplaar waar niet iedereen mee rondloopt. In elk sieraad stop ik evenveel zorg, liefde en aandacht. Want, naar mijn mening, maakt dat een groot verschil.

Dit is mijn passie. Dit is wat ik het allerliefste doe. De liefde voor kralen is er altijd geweest en ik ben dan ook erg gelukkig en dankbaar dat Bijoux Germaine sinds februari 2017 mijn bedrijf is geworden.

Bijoux Germaine blijft zich ontwikkelen en er liggen nog genoeg ideeën klaar om uitgewerkt te worden!

Mocht je nog vragen hebben over Bijoux Germaine of over de sieraden, neem gerust even contact met me op. Een mailtje (info@bijouxgermaine.nl) of een whatsappje (0644079636) is altijd gezellig!

Tot ziens?!

Liefs,
Germaine