Retourneren & Ruilen

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen naar het volgende adres:
Retouradres:
Bijoux Germaine retourneren
Raamhof 27
5441 BP Oeffelt

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug op je rekening gestort. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Bijoux Germaine zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €3,-.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bijouxgermaine.nl. Vermeld hierin de orderreferentie van de bestelling en om welke artikelen het gaat. Of vul het retourformulier voor herroeping in en stuur dit naar ons op. Dit formulier vind je hier: Herroeping/retourformulier Bijoux Germaine Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is (in een brievenbusdoosje of bubbeltjesfolie-enveloppe, overige enveloppen zijn NIET geschikt voor zendingen met delicate inhoud). LET OP: wij zijn niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte en/of stukgeraakte poststukken die aan ons geretourneerd worden, in deze gevallen kunnen wij retouren niet verwerken.

Wanneer er tijdens het transport een defect aan de bestelling is ontstaan, kun je dit binnen 3 dagen aan ons melden en direct aan ons terug sturen. Zodra wij het item hebben ontvangen, sturen wij een nieuw exemplaar. Als het item in goede staat door jou is ontvangen, maar er later een defect ontstaat, krijg je in bepaalde gevallen garantie op onderdelen en sluitingen. Indien een defect binnen deze bepalingen valt en het artikel nog voorradig is, wordt deze kosteloos omgeruild. Indien het artikel niet meer in het assortiment zit, mag je voor hetzelfde bedrag iets nieuws uitkiezen.

*Let op: Op maat gemaakte sieraden en sieraden gemaakt op verzoek, kunnen niet retour gestuurd of geruild worden. In verband met hygiëne kunnen oorbellen die gedragen zijn ook niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Product ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor mailen naar info@bijouxgermaine.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Oeps, ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.