Verzending & Levering

Verzenden

De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €30,-. Bij bestellingen onder €30,- betaal je €3,- verzend- en verpakkingskosten. Deze kosten zijn gebaseerd op zendingen die door de brievenbus passen en op basis van de huidige normale PostNL-verzendkosten (geen pakketpost). Het pakketje heeft geen track&trace code. 

Verzenden naar het buitenland

Bestellen via de website is niet mogelijk als je bestelling naar het buitenland gaat. Neem even contact met ons op als je wilt bestellen. Voor bestellingen naar het buitenland worden andere verzendkosten berekend; deze zijn afhankelijk van de bestemming en de grootte van de bestelling.

Levering

Bijoux Germaine verpakt de sieraden op een feestelijke manier, zodat het altijd een kadootje is om te ontvangen. Bij je bestelling kan je aangeven of je iets apart ingepakt wilt hebben. Verder wordt de bestelling zorgvuldig verpakt voor verzending, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum beperkt is.

Levertijd

Wanneer je bestelling en betaling bij ons binnen is, kun je je bestelling binnen 2-4 werkdagen verwachten. Bij een bestelling van sieraden op maat geldt een levertijd van ongeveer 7 werkdagen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Een enkele keer heeft een brievenbuszending vertraging, hier hebben wij helaas geen invloed op. Heb je je bestelling met spoed nodig? Mail ons dan even: dan kijken we wat we voor je kunnen doen!